Sisällöntuottajat

HANNA KIVIMÄKI

Päätoimittaja

Hanna Kivimäki toimii Lippumedian päätoimittajana. Hanna luotsaa toimitusta ajatuksella, että jokainen heistä on maailmanmuuttaja. Hannan työtä ja vapaa-aikaa yhdistää politiikka, vapaa-ajalla hän on intohimoinen yhdenvertaisuustaistelija. Kuulokkeissa soi IBE ja näytöllä pyörii Patriot Act.

Kuva: Iiris Hynönen

RASMUS KEINÄNEN

Sisällöntuottaja

Rasmus Keinänen on Lippumedian sisällöntuottaja. Maailma kokonaisuudessaan kiinnostaa Rasmusta, jonka saattaakin löytää yhtä hyvin ranskaa opiskelemasta kuin perehtymästä kaupunkien rakennemalleihin. Vapaa-ajalla tämä järjestöjyrä uppoutuu useimmiten Euroviisujen ihmeelliseen maailmaan.

SAARA HIETAMÄKI

Sisällöntuottaja

Saara Hietamäki on Lippumedian sisällöntuottaja. Saara on yhteiskuntatieteilijä ja järjestöaktiivi, jonka sydän sykkii yhteiskunnalliselle vaikuttamiselle. Saara suhtautuu intohimoisesti kirjoittamiseen, seikkailuhenkiseen matkusteluun, espanjankielen opiskeluun ja vapaa viikonloppujen ruoanlaittoon.

EMMA LUUKKO

Sisällöntuottaja

Emma Luukko on Lippumedian sisällöntuottaja.

VIRVE HONKALA

Sisällöntuottaja

Virve Honkala on toimii Lippumedian sisällöntuottajana. Kirjoittaminen on ollut pienestä pitäen lähellä hänen sydäntään. Kulttuurin, median ja viestinnän opintojen ohella Virve opiskelee japanin kieltä, kuuntelee musikaalien soundtrackeja, sekä haaveilee omasta koirasta.

SOFIA NEVALAINEN

Sisällöntuottaja

Sofia Nevalainen toimii Lippumedian sisällöntuottajana. Sofia on pragmaatikko, joka uskoo, että maailma pelastetaan pala kerrallaan. Sofian arkea rytmittää politiikan ja organisaation tutkimuksen opinnot yliopistolla eduskunta-avustajan töiden ohella.

Kuva: Salla Merikukka

#Follow us on Instagram